Skip to main content
✦Directe
صفحه اصلیپنل کاربری
LEGAL

حذف اطلاعات

حذف داده‌های کاربر

برای حذف داده‌ها ابتدا از داخل پنل، Instagram Account را Disconnect کنید. سپس می‌توانید درخواست حذف کامل Workspace را از طریق لینک پشتیبانی ثبت کنید.

چه چیزهایی حذف می‌شوند؟

اطلاعات اکانت متصل، مخاطبین، پیام‌های ذخیره‌شده، Flowها، Logهای عملیاتی قابل حذف و داده‌های مربوط به Workspace طبق الزامات قانونی و مالی نگهداری یا حذف می‌شوند.

© 2026 Directeبازگشت به صفحه اصلی